E-mail cím

RegisztrációKezdőlap / Bejelentkezés

Bejelentkezés


Ha már regisztráltál, lépj be!
E-mail címed:
Jelszavad:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Felhasználási feltételek

A SportTarsKereso.hu oldalra magán­személy­ként bárki szabadon regisztrálhat és használhatja annak szolgáltatásait, aki betöltötte 14. életévét. A felhasználás feltétele nincs semmiféle egyéb tagsághoz kötve. Az oldal használata ingyenes, és az is marad. Céges profil, továbbá egyéb szervezet, társaság, klub, közösség, vagy weblap profilja nem hozható létre az oldalon.

A regisztráció feltétele egy választott felhasználónév, amit később nem fogsz tudni megváltoztatni, valamint egy élő e-mail cím megadása, mely szükséges a továbbiakban a belépéshez, illetve az üzemeltetővel való kapcsolattartáshoz: e-mail címeden fogunk tájékoztatni az oldal újdonságairól, és e-mail címedre fogjuk kiküldeni az értesítést, ha valaki az oldalon keresztül szeretne veled kapcsolatba lépni.

E-mail címedet sem más felhasználónak, sem pedig harmadik félnek nem adjuk ki. E-mail címedet reklámcélra sem használjuk fel.

Regisztrációdat követően, belépés után szükséges lesz egy legalább 640x640-es profilkép feltöltése adatlapodra, melyen te vagy látható. Amíg ezt nem teszed meg, addig az oldalt csak korlátozott lehetőségekkel lesz módod használni.

Az oldalon folytatott kommunikációdat (reakcióidőd, stílusod, modorod) más felhasználók véleményezhetik, és ezek a vélemények adatlapodon láthatóak lesznek.
© SportTarsKereso.hu - 2024.