E-mail cím

RegisztrációKezdőlap / Regisztráció

Regisztráció


Regisztrációhoz add meg az alábbi adatokat!
Felhasználóneved:
E-mail címed:
E-mail ismét:
Választott jelszavad:
Jelszavad ismét:
Nemed: fiú         lány

  A felhasználási feltételeket elfogadom.


Legutóbb regisztrált felhasználók:

  Gyulaa
  lizis3
  UDxrXPdwS
  KRkduiGBeUFhW
  Jancsi
  AzgCVjqbatOFrMvp
  gohibas325
  pjattelik
  bviktor99
  Seboba

Felhasználási feltételek

A SportTarsKereso.hu oldalra magán­személy­ként bárki szabadon regisztrálhat és használhatja annak szolgáltatásait, aki betöltötte 14. életévét. A felhasználás feltétele nincs semmiféle egyéb tagsághoz kötve. Az oldal használata ingyenes, és az is marad. Céges profil, továbbá egyéb szervezet, társaság, klub, közösség, vagy weblap profilja nem hozható létre az oldalon.

A regisztráció feltétele egy választott felhasználónév, amit később nem fogsz tudni megváltoztatni, valamint egy élő e-mail cím megadása, mely szükséges a továbbiakban a belépéshez, illetve az üzemeltetővel való kapcsolattartáshoz: e-mail címeden fogunk tájékoztatni az oldal újdonságairól, és e-mail címedre fogjuk kiküldeni az értesítést, ha valaki az oldalon keresztül szeretne veled kapcsolatba lépni.

E-mail címedet sem más felhasználónak, sem pedig harmadik félnek nem adjuk ki. E-mail címedet reklámcélra sem használjuk fel.

Regisztrációdat követően, belépés után szükséges lesz egy legalább 640x640-es profilkép feltöltése adatlapodra, melyen te vagy látható. Amíg ezt nem teszed meg, addig az oldalt csak korlátozott lehetőségekkel lesz módod használni.

Az oldalon folytatott kommunikációdat (reakcióidőd, stílusod, modorod) más felhasználók véleményezhetik, és ezek a vélemények adatlapodon láthatóak lesznek.
© SportTarsKereso.hu - 2020.